Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÉV MEGLEPETÉSE (MAJDNEM)

2009.03.11

                                            Az év meglepetése (majdnem)

 

            Március 7-8-án rendezték meg a 92. Felnőtt Országos Magyar Bajnokságot a lebontásra kerülő Körcsarnokban. A versenyen a Szuperinfo-Restart CVSE NB I-es játékosai is részt vettek páros és egyéni versenyszámban.

            Kiss Dániel és Gergye Zoltán a csoportmérkőzések után kiestek a további küzdelmekből, míg Orosz Tamás és Zakar Kristóf feljutottak a 32-es főtáblára. Sajnos Tominak sérülés miatt vissza kellett lépnie a versenytől.

            Az egész magyar bajnokság legnagyobb meglepetése volt készülőben, amikor Kristóf a többszörös magyar bajnok olimpikon és jelenleg a magyar asztalitenisz első számú játékosa, Jakab János ellen 3:0 és a 4. játszmában 7:0 arányban majd 9:4-re is vezetett, amikor talán egy kicsit megijedt a lehetőségtől és elvesztette azt a játszmát.

            Dicséretére legyen mondva nem omlott össze, a következő szettben 8:2-re is vezetett majd két meccslabdája is volt, de Jakab innen is fordítani tudott. A döntő játszma végül sima lett. Jakab akkora lendületet kapott hogy ezután senki nem tudta megállítani és megnyerte az OB-ot.

            Kristóf a vereség ellenére minden dicséretet megérdemel, hiszen nagyon jól, helyenként látványosan játszott és küzdőképessége is kidomborodott. Ha hibáiból tanul, akkor egészen kiváló pályafutás állhat még előtte.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.