Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Május 02. Országos Egyéni Ifjúsági Diákolimpia igazolt versenyzők részére

2009.05.04
Eredmények:   Fiúk:
                        8 közé jutott Zakar Kristóf
                        32 közé jutott Kiss D, Bogádi I.Ecseki N. 
                       
                        Lányok:
                        32 közé jutott  Szabó O.
 
A selejtező 16 db négyes illetve ötös csoportjaival folytatódott másnap a verseny. A még újonc korú Ecseki könnyedén verte a csoportjában szereplő ellenfeleit. A főtáblán a volt ceglédi Móricz Mátéval a verseny 3. kiemeltjével hozta össze a "szerencse" és nem jutott  tovább.
Bogádi Imre nagyszerű játékkal 1 vereséggel és 2 győzelemmel jutott fel a főtáblára, ahol a BVSC-s Sáhó Benjámintól szenvedett vereséget 4:3 arányban, pedig két meccslabdája is volt az 5. játszmában.
Zakar Kristóf könnyedén jutott el a nyolc közé, ahol is az Európai ranglista vezető Koshiba Dániel várt rá.Izgalmas fordulatos mérkőzésen helyenként nagyon látványos poénokkal zajlott a mérkőzés. Koshiba vezetett már 3:2 (játszma), 7:3 (poén) arányban, amikor időkérést követően Kristóf 11:8-ra!! hozta a szettet.  A döntő játszmára  nagyon összekapta magát az első kiemelt, és már az elején elhúzott és tartva előnyét győzedelmeskedett 4:3 arányban.
 
A Kossuth Lajos végzős tanulója, Zakar Kristóf kapta  a "Jó tanuló, jó sportoló" díjat melyet az iskola ballagási ünnepségén adtak át.
Ezúton is gratulálunk az eredményhez, és további sikeres tanulmányi valamint sport sikereket kívánunk!
                
                   
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.