Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZŰCS RÉKA ÉS ZAKAR KRISTÓF SIKERE

2008.09.05

Újonc leány III. korcsport: 3. Gulyás Nikoletta, 5-8. Czvalinga Dóra

Újonc leány összevont: 1. Szűcs Réka, 9-16. Gulyás Nikoletta, főtáblára jutott Czvalinga Dóra.

Serdülő leány: főtáblára jutott Szűcs Réka

Ifjúsági leány: főtáblára jutott Szabó Orsolya

  Nagyszerűen kezdték az új bajnoki szezont leány asztaliteniszezőink. Kiemelkedik közülük Szűcs Réka, aki a nála egy évvel idősebbek között országos ranglistaversenyt nyert. Ceglédi leány asztaliteniszező még soha nem nyert országos ranglistaversenyt.

  A negyed- és az elődöntőben két válogatott játékost (Takácsot 3-2-re és Katonát 3-1-re) is legyőzött, míg a döntőben 1 szett 9-0-s hátrányból fordítva nyerte meg a döntőt. jól szerepelt még Gulyás Nikoletta, aki a korosztályában dobogóra állhatott! Az idősebbek között feljutott a főtáblára, ott egy mérkőzést nyert, majd a 8 közé jutásért a mérkőzés labdáról vesztett.

Újonc fiú: 9-16. Ecseki Nándor, főtáblára jutott Nagy Zoltán

Serdülő fiú: 5-8. Kiss Dániel, és Molnár Gergely, 9-16. Bogádi Imre és Palásti Tibor, főtáblára jutott Varga Attila, és Ecseki Nándor

Serdülő fiú páros: 3. Kiss-Szita (Komló) és Molnár Gergely-Bogádi Imre

Ifjúsági fiú egyes: 3. Zakar Kristóf, főtáblára jutott Kiss Dániel, Molnár Gergely, Bogádi Imre

Ifjúsági fiú páros: 5-8. Zakar-Kiss

  A leányokhoz képest a fiúk mérsékelt szerepléssel kezdték az új bajnoki szezont. Újoncoknál Ecseki Nándor a múlt heti nemzetközi sikere után most nagyon visszafogott teljesítmányt nyújtott, így már a nyolcaddöntőben kiesett. Nem sikerült az éremszerzés Kiss Dánielnek sem, aki páros partnerétől (Szitától) kapott ki 4-3 arányban. A legjobban Zakar Kristóf szerepelt az ifjúsági fiúk között, aki a nyolcaddöntőben a kiskunfélegyházi Korponait 4-0-ra a negyeddöntőben az ifjúsági EB-t is megjárt Schaffert verte 4-2-re. Az elődöntőben a végső győztes Pereitől kapott ki 4-2-re, azonban teljesítmánye így dicséretes.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.